Ingrediënten:
Voor 2 stuks
Voor de naanbroodjes:
verder:
Bereiding:
De naanbroodjes:
Meng de bloem met de baksoda en kruiden.
Voeg er de olijfolie en de yoghurt aan toe en meng.
Kneed 5 minuten tot een soepel deeg.
Dek het deeg af en laat een 30 minuutjes rusten.
Verdeel het deeg in 4 en rol ze uit tot een ovaal deeglapje van ca. 0.5 cm.
Neem een grillpan of een antikleefpan, vet ze lichtjes in met wat olie en laat goed heet worden.
Bak de broodjes goudbruin. Ca. 2 a 3 minuten aan elke kant.
opbouw:
Bak de crunchies gaar in wat olie gedurende ca. 5 minuten, medium hoog vuur.
Meng de rauwkost salade en spinazieblaadjes met 2 el mayonais en 1 ruime el joppie saus.
Leg een naanbroodje opnieuw in de pan en leg aan elke zijde een sneetje cheddar smeltkaas.
Laat de kaas lichtjes smelten.
Neem uit de pan, leg 3 crunchies aan 1 zijde en leg er wat rauwkostsalde op.
Plooi de andere zijde van het broodje nu over de crunchies en groenten en duw aan.
Doe dit ook voor het 2de broodje.
De 2 overige broodjes kan je invriezen voor later gebruik.
Uiteraard kan je ook kant en klare naanbroodjes gebruiken.
De rauwkostsalade maak je uiteraard ook makkelijk zelf ( geraspte groene spitskool, geraspte rode spitskool, geraspte wortel en maïs)
De crunchies kan je ook vervangen door gepaneerde kippenhaasjes.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…
Ingrediënten:voor 6 tot 8 toast: Sneetjes wit brood (ciabatta, zuurdesem, stokbrood …., aan jou de…