Ingrediënten:
voor 2 personen
Bereiding:
Kook de noedels gaar volgens aanwijzing op de verpakking, giet ze af.
Meng er de geroosterde sesamolie onder en laat ze lichtjes afkoelen.
Doe een scheutje wokolie of arachide in een wok en bak hierin het kippengehakt gaar.
Voeg de look toe en de gemperpasta, kruid met kippenkruiden.
Doe er de paprikareepjes bij en roerbak ze 1 minuut mee.
Meng er de BBQ honey saus onder en roerbak nog een minuutje verder.
Neem van het vuur en doe er de spinazie bij.
Door de warmte slinkt deze een beetje.
Voeg de jonge sla bij de lauwe noedels en werk deze door de noedels.
Verdeel over 2 borden en verdeel het kippengehakt met groenten eveneens.
Werk af met gehakte geroosterde pindanootjes.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…
Ingrediënten:voor 6 tot 8 toast: Sneetjes wit brood (ciabatta, zuurdesem, stokbrood …., aan jou de…