Ingrediënten:
voor 6 tot 8 toast:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C, hetelucht.
meng het geperste lookteentje met 6 el olijfolie en strijk de broodjes ermee in.
Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven gedurende 10-15 minuten, tot ze goudbruin geroosterd zijn. Zet de oven nog niet uit.
Halveer de kerstomaatjes. Mozzarella in stukjes (mini bolletjes kan je halveren, de grotere bollen kan je in plukken scheuren).
Smeer een dun laagje tapenade op de warme toasts, vervolgens afwisselend kerstomaatjes en mozzarella.
Doe hier en daar wat mespuntjes tapenade tussen de mozzarella en tomaatjes.
Zet deze opnieuw 5 minuten in de oven.
Werk af met verse blaadjes basilicum en oregano en druppel er wat olijfolie over.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…