Zomerse pastasalade met meloen en parmaham

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 100 gr gemengde jonge sla met rucola
  • 150 gr spirelli van groene erwten
  • 50 gr verse groene pesto
  • 1/2 rode zoete puntpaprika, in reepjes
  • 125 gr mini mozzarella
  • 100 gr kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 cantaloupe of charentais meloen
  • 150 gr gandaham

Bereiding:

Kook de pasta gaar en laat afkoelen.
Meng de koude pasta met de groene pesto.
Verdeel wat gemengde sla over 2 borden en hierover de pasta met pesto.
Verdeel de mozzarella, paprika en kerstomaatjes.
Snij de meloen in partjes , haal de schil eraf en wikkel rond elk partje wat parmaham.
Verdeel deze over de borden.
Werk af met wat rucola.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial