Pizza

Naanpizza met pesto, gele paprika en zwarte woudham

Ingrediënten:
Voor 2 pizza’s

  • 2 naanbroodjes (ca 150 gr per stuk)
  • tomatensaus met basilicum (huisgemaakt of kant en klaar)
  • Groene pesto (huisgemaakt of kant en klaar)
  • 150 gr geraspte mozzarella
  • 1 gele (punt)paprika, in reepjes
  • enkele sneetjes zwarte woud ham
  • gedroogde oregano
  • pizza olie
  • bakplaat met bakpapier/bakmat of een pizzasteen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 250 °C, onder en boven warmte. Als je een pizzasteen gebruikt, verwarm deze dan mee.
Beleg de naanbroodjes:
smeer een laagje tomatensaus, verdeel daarover wat pesto (geheel naar smaak)
Verdeel de mozzarella erover. Vervolgens de gele paprikareepjes en wat gedroogde oregano.
Bak de pizza’s af gedurende ca. 10 – 15 minuten
Verdeel er de ham over in plukjes en wat pizza olie.

receptenwijzer

Recent Posts

Amandel bananenbrood

Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…

15 uren ago

Naanburger met kippencrunchies

Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…

4 dagen ago

Eenpanspasta met balletjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…

1 week ago

Lauwe noedelsalade met kippengehakt

Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…

2 weken ago

Volkoren wrap met kibbeling

Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…

3 weken ago

Pestokrieltjes, met gestoofde wortel en champignons en saté van kippengrillworst

Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…

1 maand ago