Ingrediënten:
Voor 2 pizza’s
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 250 °C, onder en boven warmte. Als je een pizzasteen gebruikt, verwarm deze dan mee.
Beleg de naanbroodjes:
smeer een laagje tomatensaus, verdeel daarover wat pesto (geheel naar smaak)
Verdeel de mozzarella erover. Vervolgens de gele paprikareepjes en wat gedroogde oregano.
Bak de pizza’s af gedurende ca. 10 – 15 minuten
Verdeel er de ham over in plukjes en wat pizza olie.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…