Naanpizza met pesto, gele paprika en zwarte woudham

Ingrediënten:
Voor 2 pizza’s

  • 2 naanbroodjes (ca 150 gr per stuk)
  • tomatensaus met basilicum (huisgemaakt of kant en klaar)
  • Groene pesto (huisgemaakt of kant en klaar)
  • 150 gr geraspte mozzarella
  • 1 gele (punt)paprika, in reepjes
  • enkele sneetjes zwarte woud ham
  • gedroogde oregano
  • pizza olie
  • bakplaat met bakpapier/bakmat of een pizzasteen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 250 °C, onder en boven warmte. Als je een pizzasteen gebruikt, verwarm deze dan mee.
Beleg de naanbroodjes:
smeer een laagje tomatensaus, verdeel daarover wat pesto (geheel naar smaak)
Verdeel de mozzarella erover. Vervolgens de gele paprikareepjes en wat gedroogde oregano.
Bak de pizza’s af gedurende ca. 10 – 15 minuten
Verdeel er de ham over in plukjes en wat pizza olie.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial