Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
Bak het gehakt rul in wat olijfolie in een ruime antikleefpan, op een medium hoog vuur.
Voeg de sjalot en look en bak even mee.
Voeg de prei en courgette toe, bak ook dit heel even mee.
Kruid met peper, zout, spaghettikruiden en italiaanse kruiden.
Voeg een scheutje pastawater toe en zet het deksel op de pan.
Zet het vuur zacht en laat een 5 minuten sudderen.
Voeg de room en philadelphia toe en het bouillonblokje.
Laat de saus wat inkoken tot ze begint in te dikken.
Voeg de spaghetti toe en kruid eventueel bij met peper en zout.
serveer met eventueel wat gemalen kaas.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…