Aperohapje

Pitapizza met roomkaas, pesto en zwarte woud ham

Ingrediënten:
Voor 1 Pitapizza:

  • 1 pitabroodje
  • Philadelphia met look en fijne kruiden
  • (verse) pesto
  • Geraspte gruyére kaas
  • enkele sneetjes zwarte woud ham

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht.
Beleg het pizzabroodje rijkelijk met philadelphia, verdeel hier naar smaak de pesto op en geraspte kaas.
Leg op een bakplaat en bak ca. 10 minuten in de oven.
Verdeel wat zwarte woud ham erover en snij de pitapizza in puntjes.

Lekker en snel aperohapje, maar je kan dit net zo goed eten als lunch!

receptenwijzer

Share
Published by
receptenwijzer

Recent Posts

Amandel bananenbrood

Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…

15 uren ago

Naanburger met kippencrunchies

Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…

4 dagen ago

Eenpanspasta met balletjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…

1 week ago

Lauwe noedelsalade met kippengehakt

Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…

2 weken ago

Volkoren wrap met kibbeling

Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…

3 weken ago

Pestokrieltjes, met gestoofde wortel en champignons en saté van kippengrillworst

Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…

1 maand ago