Volkoren noedels met kip, veel groentjes en pad thai saus

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 300 gr kippenhaasjes, reepjes gesneden
  • 50 ml kikkoman teriyaki marinade
  • 1 el saushi korean style + extra
  • 125 gr volkoren noedels
  • 1 zakje nasi groenten (ca. 600 gr)
  • 100 gr broccoli, kleine roosjes
  • 100 verse spinazie
  • 1 el Verstegen nasi/bami kruiden
  • Pad thai saus (aziatische supermarkt)
  • Wokolie
  • Sesamolie

Bereiding:

Meng de teriyaki marinade met de saushi korean style saus, doe er de kip bij en laat 30 minuten marineren op kamertemperatuur.
Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit wat wokolie en sesamolie op hoog vuur, in de wok.
Roerbak de kip 2 minuten.
Haal uit de wok en doe opnieuw een scheutje olie erin, roerbak de groentenmix en broccoli gedurende 4 minuten, voeg de kip terug toe, kruid met de nasikruiden.
Schep goed door elkaar,
Voeg de noedels toe en de spinazie.
Roerbak nog even door tot de spinazie geslonken is.
Breng verder op smaak met de pad thai saus.
Serveer en wer eventueel nog af met wat saushi korean style saus.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial