Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Meng de mascarpone met de frito glad.
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bak de kippenreepjes gaar op een medium hoog vuur, in een scheutje olijfolie.
Haal uit de pan en zet even opzij.
Doe opnieuw wat olie in de pan, stoof de look en sjalot glazig, voeg de champignons toe en stoof ze aan gedurende 2 minuten.
Voeg de erwtjes en wortelen toe, de pesto en de spaghettikruiden.
Roer goed om en stoof even mee.
Verkruimel de bouillon erbij en voeg het mascarpone/frito toe.
Roer zeer goed en zet het vuur laag.
Laat even pruttelen tot de saus wat ingedikt is, voeg de kip en farfalle toe en ook de tomaatjes.
Laat alles nog even goed doorwarmen.
Breng op smaak met peper en tabasco.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…