Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Doe een klein beetje olie in een ruime antikleefpan en verhit op een hoog vuur.
Kruid het vlees al kort met peper.
Bak de gehakte biefstuk kort aan, de stukken mogen nog wat grof zijn.
Haal uit de pan en zet opzij.
Doe opnieuw wat olie in de pan, zet het vuur medium hoog.
Doe de sjalot, paprika’s, courgette, prei en paprika in de pan en bak ze 5 minuutjes. Voeg ook de look erbij, bak kort mee.
Voeg de kruidenmixen toe en het tomatenconcentraat, bak ook dit kort mee.
Voeg de pasta toe, roer goed om en voeg bouillon, water en de frito saus toe.
Roer nogmaals om, zet het vuur zacht.
Zet een deksel op de pan en laat het ca 20 minuten zachtjes pruttelen tot de pasta gaar is. Roer af en toe even.
Voeg de geraspte parmezaan toe, het vlees en de verse spinazie.
Laat de spinazie slinken en laat alles nog enkele minuten sudderen.
Serveer met wat parmezaanschilfers, verse oregano en eventueel de gebakken uitjes.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…