Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 200 gr kippenhaasjes
  • 60 gr pad thai saus (bv Pantai bij aziatische warenhuizen)
  • Mespunt lookpoeder
  • 2 à 3 snack komkommers, in schijfjes
  • 150 gr gekookte broccoli
  • 2 gekookte eitjes, in partjes
  • 125 gr mozzarella bolletjes (uitgelekt gewicht)
  • 120 gr croutons (bij voorkeur zelfgemaakt)
  • 2 kropjes little gem sla, in fijne reepjes
  • Teriyaki mayo (bv van Thai Dancer, bij aziatische warenhuizen)

Bereiding:

Meng de pad thai saus met de look en kippenhaasjes en zet 30 minuten opzij.
Verhit een antikleefpan met wat wokolie en bak de kippenhaasjes krokant gedurende ongeveer 3 minuten aan elje kant.
Verdeel de sla over 2 borden, de broccoli, komkommer, eipartjes, croutons en mozzarella.
Leg de kippenhaasjes erbovenop en drizzle er wat teriyaki mayo over.

receptenwijzer

Recent Posts

Amandel bananenbrood

Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…

15 uren ago

Naanburger met kippencrunchies

Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…

4 dagen ago

Eenpanspasta met balletjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…

1 week ago

Lauwe noedelsalade met kippengehakt

Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…

2 weken ago

Volkoren wrap met kibbeling

Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…

3 weken ago

Pestokrieltjes, met gestoofde wortel en champignons en saté van kippengrillworst

Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…

1 maand ago