Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 190°C, hetelucht.
Doe de zoete aardappelblokjes en aardappelblokjes in een ruime ovenschaal.
Kruid met peper, zout, gerookt paprikapoeder, look en provençaalse kruiden.
Besprenkel met olijfolie en hussel goed door elkaar.
De blokjes moeten een goed laagje olie hebben.
Zet ze in de oven en bak ca. 40 minuten.
Schep af en toe eens om.
Voeg de laatste 10 minuten de baconreepjes toe.
Kook de asperges gaar in ca. 5 minuten. Bewaar 1 dl van het kookvocht.
Breng de melk lichtjes aan de kook met het kookvocht op een medium vuur.
Meng 2 el maïzena met 1 el melk, los goed op en voeg toe aan de melk, samen met de bouillonpoeder.
Roer goed zodat je een mooie gebonden saus krijgt.
Voeg de hamblokjes en kaas toe, roer goed.
Voeg vervolgens de asperges toe en kruid met peper, zout, mac ’n cheese mix en bieslook.
Voeg naar smaak wat citroensap toe.
Serveer met gebakken aardappeltjes en werk af met wat extra bieslook.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…