Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Zet een antikleefpan op een medium hoog vuur, doe er een scheutje olijfolie in en fruit hierin de sjalot glazig.
Voeg de rijst toe en roer deze goed om zodat deze volledig met olie wordt bedekt en wat glazig is.
Zet het vuur iets zachter.
Voeg beetje bij beetje groentenbouillon toe, voeg het volgende toe zodra de rijst het eerste heeft opgenomen.
Ga zo door tot de rijst gaar is.
Voeg de philadelphia toe, de citronzeste en het sap.
Voeg de gemalen kaas toe en kruid met peper en zout.
Meng er ook de tuinkers onder.
Kook de asperges beetgaar in ruim water, gedurende 5 minuten.
Laat ze nog een paar minuten in het water liggen, maar zet het vuur al uit.
Serveer de risotto met de asperges, rijkelijk wat garnaaltjes en een gekookt eitje.
Werk af met de bieslook en eventueel wat fijne schijfjes citroen.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…