Ingrediënten:
voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de krieltjes tot ze net gaar zijn.
Kook de boontjes en asperges beetgaar.
Kruid de zalmblokjes met wat peper en zout.
Verhit wat olie in een antikleefpan, stoof de sjalot en look hierin glazig op een medium hoog vuur.
Voeg de krieltjes toe en kruid flink met peper en provençaalse kruiden.
Bak ze een 5 minuten.
Voeg de boontjes en asperges toe, roer goed om en bak nog enkele minuutjes mee.
Voeg de rauwe zalmblokjes toe, en schep om.
Door de warmte van de groenten zal de zalm garen.
Serveer met wat gehakte bieslook.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…