Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kruid het vlees met peper en zout en provençaalse kruiden.
Neem een stoofpan en smelt een klontje boter op een medium hoog vuur.
Bak het vlees rondom bruin.
Zet het vuur laag.
Voeg de sjalotten toe en stoof ze mee glazig, voeg ook laurier toe.
Blus met water tot het vlees onder staat, voeg kippenbouillon in poeder toe.
Zet het deksel op de pan en laat ca. 30 minuten pruttelen op een laag vuur.
Voeg de krieltjes en wortel toe, samen met de mélange de france, de gehakte tijm en rozemarijn.
Voeg nog wat extra (kokend) water toe tot de groenten mee bedekt zijn.
Zet het deksel opnieuw op de pan en laat nog 30 à 40 minuten verder pruttelen.
Voeg de laatste 2 minuten de erwtjes toe en de versgehakte dragon en krulpeterselie.
Proef en breng eventueel extra op smaak.
Gebruik de sausbinder indien je graag een wat meer gebonden saus hebt.
Serveer met wat takjes verse platte peterselie.
Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…
Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…