Ingrediënten:
voor 2 personen:
Bereiding:
Kruid de kippenborst met de kippenkruiden en bak ze gaar in wat olijfolie, of in de oven op 175°C (ca. 20 minuten)
Snij ze vervolgens in stukjes.
Doe wat olijfolie in een diepe antikleefpan, fruit op een medium hoog vuur de sjalot en look.
Voeg de orzo toe en roer goed om gedurende een minuut.
Voeg de prei en paprika toe, roer om en laat dit een minuut mee bakken.
Voeg de bouillon toe en de saffraan, roer door en zet het deksel op de pan.
Laat dit op een zacht vuurtje pruttelen tot de orzo gaar is . Indien nodig voeg je nog wat bouillon toe.
Meng de helft van de manchego door de orzo en vervolgens de spinazie en kip.
Laat de spinazie slinken en kruid bij met peper en zout.
Serveer met extra manchego kaas en wat verse platte peterselieplukjes.
Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…
Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…
Ingrediënten:voor 2 personen 250 gr krieltjes met schil, gehalveerd 50 gr verse groene pesto (bv…
Ingrediënten:voor 6 tot 8 toast: Sneetjes wit brood (ciabatta, zuurdesem, stokbrood …., aan jou de…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 100 gr gemengde jonge sla met rucola 150 gr spirelli van groene…
Ingrediënten:Voor 2 pizza's 2 naanbroodjes (ca 150 gr per stuk) tomatensaus met basilicum (huisgemaakt of…