voor 4 tot 6 personen:
Ingrediënten :
Bereiding :
Verhit de boter in een ruime kom op een matig vuur. Stoof hierin de koolstukjes aan gedurende een half uur , voeg alsook de azijn eraan toe. ( intussentijd ook even omroeren ) daarna voeg je de helft van de appelen eraan toe . Vermeng alles goed . Kruid met peper en wat zout en doe er de laurierblaadjes bij . Overgiet met het appelsap. Zet het deksel op de kom en laat dit op een zacht vuurtje stoven gedurende 1u . Indien de kool nog niet zacht genoeg is , laat je ze nog wat verder stoven . Daarna de overige appeltjes toevoegen , de suiker en de honing ( indien je de kool nog wat zoeter wil , voeg je naar smaak nog wat honing of suiker erbij ) Laat dit alles nog een extra kwartier sudderen . Verwijder de laurierblaadjes.
Ingrediënten:Voor 4 personen 250 gr stervormige verse ravioli met parmezaanse kaas (bertagni) 100 gr kastanjechampignons…
Ingrediënten:Voor 6 personen 600 gr pastinaak, in blokjes 1 grote ui, grof gesneden 1 preiwit,…
Ingrediënten:Ca. 16 cookies 113 gr zachte melkerijboter 100 gr kristalsuiker 10 gr eigeel 140 gr…
Ingrediënten:Ca. 16 worstenbroodjes 250 gr kippengehakt 1 el kippenkruiden 1 kl gerookt paprikapoeder Peper 50…
Ingrediënten:12 croques 4 sneetjes wit toastbrood Truffelmayonaise Sneetjes kaas (kies jouw favoriet: cheddar, emmental, jonge…
Ingrediënten: 250 gr zachte ongezouten roomboter van uitstekende kwaliteit Snufje fleur de sel Gebruik je…